Aankoopbedrag Terugwinnen + Gratis kopersbescherming met Trustedshops

  • Geplaatst op
  • 0
Aankoopbedrag Terugwinnen + Gratis kopersbescherming met Trustedshops

Superfietsen is de samenwerking aangegaan met Trusted Shops. Dat wil zeggen dat we aan de strenge eisen van Trusted Shops voldoen. Met trots dragen we dan ook het symbool van online betrouwbaarheid: Het trusted Shops keurmerk. Om dit te vieren kan je jouw volledige aankoopbedrag terug winnen! Wil jij hier ook kans op maken, lees dan snel verder

Leestijd 4 min

Win je aankoop bedrag terug

Het enige wat je hoeft te doen om hier kans op te maken is jouw ervaring met ons delen na het plaatsen van een order. Om er zeker van te zijn dat er alleen echte beoordelingen geplaatst worden, moet je een ordernummer invullen. Alleen maar 100% geverifieerde beoordelingen dus! Aan het einde van 2022 maken we de gelukkig winnaar bekend! Maar niet getreurd, want in 2023 gaan we gewoon verder met deze actie! Houd je ordernummer bij de hand en deel je mening met ons.


Twijfel je nog? Lees dan eerst dan een van de 2000+ beoordelingen die we al binnen hebben gekregen! Wij zijn erg trots op het feit dat we al zo veel positieve ervaringen hebben gehad. Natuurlijk kan er wel eens wat fout gaan, daar zijn we heel eerlijk is. Maar dan doen we er dan ook echt alles aan om alles toch goed af te ronden.

Trustedshops


Wat is Trusted Shops

Trusted Shops biedt veiligheid, transparantie en een betere ervaring voor online shoppers. Zo kan jij als consument er op vertrouwen dat je een goede keuze maakt in de online wereld. Trustedshops is actief in meer dan 30.000 webshops en in 40 verschillende landen! Al 25 miljoen mensen hebben zich aangesloten bij deze voorloper in de online beoordelingen wereld. Alleen wanneer er een bestaand ordernummer ingevuld wordt, kan er een beoordeling geplaatst worden. Nooit meer nepreviews lezen dus!  

Trusted Shops Keurmerk

Hoe kan je weten met wie je te maken hebt wanneer je geen contact hebt met een medewerker of verkoper? Met het keurmerk van Trusted Shops kan je in één oogopslag zien dat het om een betrouwbare webshop gaat. Het keurmerk staat voor een goede bereikbaarheid, veilig verwerking van gegevens, duidelijk en eenduidig retourbeleid, transparante en eerlijk prijzen, snel bestelproces en tot slot een goede klantenservice.

Het keurmerk kan je aan de zijkant van het scherm vinden. Op mobiel wanneer je helemaal naar boven scrolt, links onder in de hoek. Op desktop staat het keurmerk er altijd, rechts onder in het scherm. Klik het aan om te zien dat Superfietsen aan alle voorwaarden voldoet!  

Elke aankoop GRATIS verzerkerd met de kopersbescherming

Natuurlijk zorgen wij er altijd voor dat jouw bestelling zo goed en compleet mogelijk aankomt. Maar als we heel eerlijk zijn, er gaat wel eens wat mis. Zij het door een menselijk, automatische of bijvoorbeeld een vervoerdersfout. Onze klantenservice springt dan gelijk voor jou in de bres om het op te lossen. Trusted Shops is net even die extra garantie dat alles ook daadwerkelijk goedkomt.


Er zijn twee versies van de kopers bescherming. De gratis versie die je bij elke bestelling kosteloos kan activeren. De betaalde versie geeft je nóg meer garanties. Dit zijn de garanties van Trustedshops!

Trustedshops pakket Trustedshops pakket 2

Door de samenwerking van Superfietsen met Trusted Shops, tillen wij het serviceniveau naar een nóg hoger level!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.