De leukste fietsen met extreem hoge kortingen! Profiteer in het weekend van 27 november van extra hoge kortingen


Black Friday fietsen

Ook dit jaar kunt u weer genieten van de best mogelijke aanbiedingen. Onze Black Friday categorie zal  helemaal vol zitten met mooie fietsen voor een scherpe prijs. Nergens anders zal je deze fietsen goedkoper kunnen vinden. Het kortingspercentage kan oplopen erg hoog oplopen! Dit is dus hét moment om goedkoop een fiets aan te schaffen. Deze kortingen kunnen natuurlijk nooit voor eeuwig doorgaan, dus wees er snel bij voordat ze op zijn. Houd onze webshop in het weekend van 27 november t/m 30 november goed in de gaten! Door het diverse aanbod kan iedereen die bij Superfietsen shopt over een kwalitatief goed fiets beschikken voor een absolute bodemprijs.

  • Goedkope fietsen
  • Extra Korting
  • Ruim aanbod

Het aanbod

Iedereen wil natuurlijk kunnen genieten van een leuke fiets voor een lage prijs. Daarom hebben wij een brede selectie aan verschillende fietsen gekozen om in de aanbiedingen te zetten. Uiteraard kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren. Omdat smaken nogal kunnen verschillen is het belangrijk dat iedereen de perfecte fiets uit kan kiezen. Daarom hebben wij een breed scala aan kleuren beschikbaar gesteld.  Het type fiets kan een transportfiets, stadsfiets, omafiets of moederfiets zijn.

Qua specificaties bestaan er veel verschillen. Heeft u vragen of wilt u gewoon meer informatie over een bepaalde fiets? U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze collega’s zodat u gelijk de beste aankoop kunt doen.

De Geschiedenis van Black Friday

De term Black Friday is eigenlijk een traditie die we in Europa hebben overgenomen van de Verenigde Staten. Daar vieren ze elk jaar Thanksgiving en is bijna iedereen in het land de daarop volgende dag vrij. Als gevolg hiervan gingen veel mensen op deze dag inkopen doen voor de kerstdagen. De winkeliers hebben hier goed op ingespeeld door te zorgen dat er op deze dag extra veel aanbiedingen zijn. Dit vergrote de drukte op de wegen nog meer waardoor het zwart zag van de auto’s. Zo is men dus aan de term Black Friday gekomen. In Nederland komt deze dag eigenlijk nog beter uit omdat wij ook met Sinterklaas cadeautjes geven. Des te meer rede om inkopen te doen dus! Door de opkomst van webshops is de drukte in de stad minder geworden. Je kunt gewoon vanuit jouw luie stoel of bank alle inkopen doen die u nodig heeft. Je hoeft helemaal niet de menigte in om net dat laatste koopje te bemachtigen. Makkelijker kan eigenlijk niet!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »