5 producten

Wees een Trendsetter met een van deze gloednieuwe e-bikes!

€100 cashback korting! 

Bij aanschaf van een elektrische fiets op deze pagina ontvang je 3 dagen na aankoop 100 euro terug op je rekening. Deze super actie is geldig t/m 30 september, maar wacht niet te lang, want op is echt op!

Nieuwe collectie fietsen

Op zoek naar de nieuwste, hipste en meest trendy fietsen van het moment? Dan zit u in deze categorie op de juiste plek! Wij zijn voortdurend bezig met het uitbreiden en aanpassen van ons assortiment. Zo spelen we in op de wensen en trends van het moment en kunnen we u de leukste fietsen aanbieden! Elk jaar komen veel merken met nieuwe fietsen op de markt. Dit kan ook per seizoen gaan. Denk bijvoorbeeld aan transportfietsen voor school tijdens en na de zomervakantie, mountainbikes in de lente en elektrische fietsen in de zomer. Gedurende het hele jaar zult u dan ook nieuwe fietsen tegenkomt op deze pagina. Zowel damesfietsen, herenfietsen als kinderfietsen worden toevoegt aan de nieuwe collectie!

Aanbod nieuwe populaire fietsen

Veel nieuwe fietsen die binnenkomen zijn erg populair. Mensen wachten lang op een specifieke nieuwe populaire kleur die uitkomt. Het kan daarom zijn dat de nieuwe fietsen in deze categorie erg snel uitverkopen! Om alvast een blik te krijgen op welke fietsen er gaan komen, kunt u bij de pre orders kijken. Dit is niet alles wat binnenkomt, daar staan enkel de erg populaire nieuwe modellen die gaan komen.

Kies de nieuwe fiets die bij u past!

Omdat wij veel merken aanbieden, kan er veel in de categorie nieuwe fietsen terecht komen. Denk hierbij aan mountainbikes, elektrische fietsen en kinderfietsen. Het is aan te raden om de filters te gebruiken om snel in beeld te krijgen welke fiets het beste bij u past! Mocht u meer willen weten over een nieuwe fiets uit de collectie, schuw dan vooral niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag met meer informatie over de fiets van uw dromen.